Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه فیلم و سریال شبکه دو سیما برنامه ریزی خود را برای پخش تولیدات گسترده این شبکه در زمینه تولیدات مجموعه ها و سریال های تلویزیونی اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه دو تا پایان سال ۹۶ با پخش سریال های جدید ایرانی چون «گمشدگان»، «یحیی»، «نوار زرد»، «سایه بان»، «هست و نیست» و «پدر» هر شب مخاطبان خود را به دنیای رنگارنگ داستان ها، سریال ها و مجموعه های تلویزیونی دعوت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آغاز پخش سریال «گمشدگان» از مردادماه

سریال «گمشدگان» به تهیه کنندگی علی حجازی مهر و کارگردانی رضا کریمی آخرین مراحل تصویربرداری خود را پشت سر می گذارد تا مردادماه سال جاری پس از پایان مجموعه تلویزیونی «پنجره ای به گذشته» روانه آنتن شود.

پژمان بازغی، کورش تهامی، شقایق فراهانی، ستاره اسکندری، بهنام تشکر، مهرداد ضیایی، فریبا نادری، کتانه افشاری نژاد، رامین ناصر نصیر، روشنک گرامی، سارا مهدوی، حسن تسعیری، یاسر جعفری، آرزو ابی زاده، ادوین راستاد، محمود جعفری، پاشا رستمی، یاسر جهانی و... از جمله بازیگرانی هستند که در این مجموعه ایفای نقش کرده اند.

از محورهای اصلی داستان این سریال که توسط رضا مقصودی و احسان جوانمرد نگاشته شده هشدار در خصوص عوارض سوء مصرف مواد مخدر به ویژه مواد مخدر جدیدِ صنعتی و آسیب های آن در خانواده و جامعه است.

از دیگر عوامل سریال «گمشدگان» می توان به مدیر تصویر برداری: علیرضا رنجبران، صدابردار: رضا کنشلو، تدوین: فریدون جامه بزرگ، مدیر تولید: مهدی رجبی، طراح صحنه و لباس: منصوره یزدانجو، طراح گریم: مجید اسکندری، عکاس:علی حمیدنژاد اشاره کرد.

تدارک سریال تلویزیونی«یحیی» برای هفته دفاع مقدس

«یحیی» به تهیه کنندگی امیر عباس کنی و کارگردانی رضا بهشتی تکریم همسران شهدای جاویدالاثر که با استقامت و امیدواری ‌سال ها به تنهایی بار زندگی خود و فرزندانشان را به دوش کشیده اند، محور اصلی خود قرار داده است.

قصه‌ این مجموعه که به مناسبت هفته دفاع مقدس از نیمه شهریور روانه آنتن خواهد شد، در فضای دهه ۶۰ هجری شمسی و در یکی از روستاهای استان مازندران روایت می شود. بخش عمده ای از داستان متعلق به دوران دفاع مقدس به‌ ویژه عملیات خیبر بوده که در شهرک سینمایی دفاع مقدس فیلمبرداری شده است.

نسخه اولیه فیلمنامه این مجموعه که پیش از این «شکوه یک زندگی» نام داشت‌ به قلم شعله شریعتی نوشته شده و مرجان اشرفی زاده، فیلمنامه نهایی را به نگارش درآورده است.

در خلاصه این سریال آمده است: نارگل زنی بیست و پنج ساله و باردار به همراه سه فرزند در انتظار بازگشت همسرش (یحیی) از جبهه های جنگ است ...

در این مجموعه بازیگرانی چون بیتا سحر خیز، نازنین فراهانی، عبدالرضا اکبری، کوروش سلیمانی، مزدک رستمی، سوگل طهماسبی، مریم کاظمی، حسام محمودی، الهام جعفرنژاد، طوفان مهردادیان، مینا نوروزی فر، ساقی زینتی، مهری آل آقا و ... به ایفای نقش می‌پردازند.

برخی از عوامل این مجموعه تلویزیونی عبارتند از نویسنده فیلمنامه اولیه: شعله شریعتی، نویسنده فیلمنامه نهایی: مرجان اشرفی زاده، کارگردان: رضا بهشتی، مجری طرح: مسعود انتظاری، مدیر برنامه ریزی: بهرام ملکی علوی، دستیار کارگردان: محمد عزیزی، منشی صحنه: سحر عقیقی، طراح صحنه و لباس: علی مربی، طراح چهره پردازی: مهرداد قلی پور، مدیر تصویربرداران: حمیدرضا رحیم زاده، مدیر صدابرداری: عبدالرضا حیدری، مدیر تولید: محمود ریحان صفت، ساخت موسیقی: امیر رجب، عکاس مصطفی کاظمی.

«نوار زرد» سریال ویژه هفته نیروی انتظامی

سریال «نوار زرد» با مضمونی جنایی- پلیسی و به سفارش ناجی هنر در گروه فیلم و سریال شبکه دو سیما در دست تولید است.

این سریال به تهیه کنندگی محمدرضا شفیعی و کارگردانی پوریا آذربایجانی به مناسبت هفته نیروی انتظامی در مهرماه روانه آنتن می شود و این روزها در ندامتگاه قزل حصار در حال فیلمبرداری است.

«نوار زرد» توسط کریم لک زاده در ۲۰ قسمت نوشته شده و امیر آقایی در این مجموعه در نقش یک سرگرد پلیس به ایفای نقش می پردازد. همچنین سیروس گرجستانی، کمند امیرسلیمانی، داریوش اسدزاده، بهاره کیان افشار، امیر غفارمنش، نادر مشایخی، قاسم زارع، محسن بهرامی و... از بازیگران اصلی این سریال هستند.

سایر عوامل سریال «نوار زرد» عبارتند از مدیر تصویربرداری: هادی شلالوند، صدابردار: علی عدالت دوست، طراح صحنه و لباس: بهزاد جعفری، طراح گریم: کامران خلج، مدیر تولید: فرشید رئوفی، عکاس: حسن هندی.

در خلاصه داستان «نوار زرد» آمده است: «سرگرد امیدی از افسران زبده فتا به همراه سروان محسن، با کلاهبرداری های اینترنتی متعددی روبرو می شود که در این میان با ورود به پرونده ای اتفاقات جدیدی رقم می خورد ...»

«سایه بان» ۱۵ تیر کلید می خورد

جمشید و نوید محمودی کارگردان و تهیه کننده فیلم سینمایی «یک متر مکعب عشق» ساخت سریالی با عنوان «سایه بان» را از ۱۵ تیرماه برای شبکه دو سیما کلید می زنند.

این مجموعه که با خط محوری جوانمردی و همدلی جوانان شکل گرفته و قرار است از اوایل آذرماه روانه آنتن شود، توسط سعید دولتخانی و جمشید محمودی نگاشته شده است.

«هست و نیست» و «پدر» سریال های زمستانی

«هست و نیست» به تهیه کنندگی محسن شایانفر و کارگردانی حسین سهیلی زاده یکی دیگر از مجموعه هایی است که در گروه فیلم و سریال شبکه دو سیما در مرحله بازنویسی فیلمنامه قرار دارد و زمستان سال جاری تقدیم بینندگان این شبکه خواهد شد.

سریال «هست و نیست» که قصه آن توسط رضا حدادی و نادر وحید نگاشته شده داستان احمد و ناصر را روایت می کند که دوستی آن ها به سال‌های کودکی در محله‌ سرچشمه‌ تهران بازمی‌گردد. در روند داستان مسیر این دو از هم جدا می شوند و…

«پدر» ملودرامی خانوادگی از حامد عنقا

«پدر» عنوان سریال دیگری به نویسندگی و تهیه کنندگی حامد عنقاست که زمستان سال جاری روانه آنتن می شود.

در خلاصه داستان این سریال که در حال نگارش است، آمده: «حامد پسر جوانی است که طی یک ماجر درگیر داستانی عشقی می شود. او به خاطر اعتقاداتش و پدری که برایش الگویی تمام عیار است ناچار سر یک دو راهی قرار می گیرد که باید دست به انتخابی سرنوشت ساز بزند...»

حامد عنقا نویسنده و تهیه کننده سینما و تلویزیون، نگارش آثاری چون «تنهایی لیلا»، «نردبام آسمان»، «قلب یخی» و فیلم های سینمایی مانند «بدون تاریخ، بدون امضا» را در کارنامه خود دارد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۸۷۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکاوی ممنوعیت پخش مجموعه «حشاشین»

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سعید مرادی عضو مجمع رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر ایران رصتا، در گفتگو با شبکه خبر در بخشی از سخنانش درباره این مجموع گفت: مجموعه «حشاشین» محصول تلویزیون ملی مصر است و در ماه مبارک رمضان که به نوعی ماه وحدت بین مسلمین جهان است به پخش رسید،اساسا نظر شخصی بنده درخصوص این مجموعه این است این کار یک اثرضد ایرانی و ضد نظام است و بایستی به این توجه داشته باشیم که اگاهان، دانشگاهیان و مطلعین جریان فرهنگی کشور در بزنگاه تشخیص درستی دادند که این مجموعه در لایه‌های مختلف خودش به چه ابعادی پرداخته است.

وی افزود: این مجموعه اثری است که نه تنها یک جریان فرهنگی و ساختاری و سینمایی را تبلیغ نمی‌کند بلکه یک اثر استعماری و به نوعی سیاسی است لذا اقدام به جا و به موقعی که سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر کشور ساترا انجام داد به نوعی دچار اقبالی بود و بسیاری از مردم و جریانات رسانه‌ای کشور از این موضوع مکدر بودند که چرا این مجموعه در سکو‌های داخلی در سطح کشور منتشر شود،اقدام به موقع ساترا باعث شد یک پیش اگاهی داده شود به مخاطب بدانید با چه اثری روبه رو هستید.

وی در پاسخ به این سوال که چرا از این اثر برداشت منفی می‌شود گفت: وقتی به جزئیات این اثر توجه می‌کنید متوجه می‌شوید که یک سری نشانه گذاری کرده است. ما بخشی را مضمونی نگاه می‌کنیم یک بخش هم ساختاری. در ساختاری حرفی نداریم، اما به لحاظ مضمونی انقدر در لابه‌های مختلف به جریانات منطقه‌ای و جمهوری اسلامی پرداخته که به نوعی پاسخ دارد. مثلا استفاده از پرچم سیاه که نماد یک جریان است.
مرادی گفت: نکته‌ای که وجود دارد این اعلام ممنوعیت، خیلی می‌گفتند که دیر اتفاق افتاده است، در فضایی که وجود دارد ما نمی‌توانیم به مخاطب بگویم که نبینید ولی اگاه سازی می‌توانیم بکنیم و این وظیفه اگاهان، رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها و در راس آنها سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر کشور در پلتفرم هاست.

وی گفت: بسیاری از صاحبان پلتفرم‌ها نگاهشان بر اقتصاد است. اما نکته‌ای که وجود داشت خود آنها استقبال کردند از پخش نشدن این مجموعه به دلایل مختلف و یک دلیل اصلی اش این است که ایران ستیزی می‌کند.

مرادی در پاسخ به این سوال که خود تولید کنندگان صوت و تصویر به دنبال این نیستند که به نوعی به تاریخ ایران و تاریخ اسلام و منطقه پرداخته شود گفت: ساترا رسالتش نظارت و مصوبات است، مساله اینجاست که باید ببینیم که نهاد‌ها و دستگاه‌های نظارتی آیا ذائقه مخاطب را امروز سنجش کرده اند، آنها بخشی از نگاهشان اقتصاد است، یک بخشش هم فرهنگ است، حتما در نمایش خانگی ما آثار تاریخی داشتیم مثل «یوسف پیامبر» مثل «مختار»، و میزان استقبالش را در منطقه دیدیم، یک پیامی دارد که این گونه آثار در منطقه تاثیرگذار است به خصوص یک سری آثار منطقه‌ای است همین الان صداوسیما در حال تولید آثار «سلمان» و «موسی» است که تاثیرات منطقه‌ای می‌تواند داشته باشد، اما این تولیدات گران استوتراز این نوع تولیدات باید تعریفی داشته باشددر سکو‌های نمایشی تعریفی از اقتصاد تولید می‌شود باید ببینیم این اقتصاد تولید برای مدیران وجود دارد ولی ساترا به عنوان نهاد ناظر استقبال می‌کند بهر حال در روند معرفی مفاخر بزرگان این کشور است. در حال حاضر بسیاری از طرح‌هایی داریم مجموعه «گوهرشاد» و «سرزمین سیمرغ»، ما به عنوان رسانه و ساترا باید انقدر تبلیغ کنیم و نباید عقب بمانیم.

احسان ناظم بکایی کارشناس رسانه هم در گفتگو با شبکه خبر گفت: مجموعه «حشاشین»، مجموعه مهمی استکه رتبه هفت ممیز هفت را دارد.
وی افزود: ما در دوره‌ای نیستیم که بتوانیم بگویم مردم این کار را نبینند، کسانی که باید می‌دیدند و می‌خواستن ببینند دیدند، یک بخشش ضعف از خود ماست که مجموعه‌هایی که در ماه رمضان بودند نداشتیم، بک بخش هم تبلیغاتی است که خود آن جوامع دارند.

وی گفت: مصر، ترکیه و کشور‌های عربی رقابت بسیار شدیدی برای مصادر تاریخ دارند، ما تولید نکنیم آنهاخواهند ساخت. کشور‌های عربی در چند سال اخیر بیش از چهل و چهار مجموعه تاریخی کار کردند، آثاری مثل «فاروق» و خیلی از مجموعه‌های دیگر. بنابر این ما هم باید در این میدان باید بسازیم و الزاما هم قرار نیست اثری عظیم و بزرگ داشته باشیم. پلتفرم‌ها و خود ساترا هم می‌تواند کمک وحمایت کند برای تولید این نوع آثار.
وی گفت: درباره حسن صباح، چند سال پیش مجموعه ای به اسم «سارق روح» کار شد که درباره بحث فرقه‌ها بود که خیلی مورد استقبال قرار نگرفت به خاطر این بود که درباره چرایی تشکیل این فرقه بود نه درباره چگونگی. مشکل مجموعه «حشاشین» این است که ما درباره چگونگی می‌بینیم، اما اینکه چرا این فرقه تشکیل شده است نمی‌دانیم.

ناظم بکایی درباره دیگر تحریفات این مجموعه گفت: شعری از مولوی، صباح می‌خواند در حالی که مولوی دو قرن بعد به دنیا آمده است، درهمه شهرهاش همه عربی صحبت می‌کنند و فضای عربی دارد. اینها نقاط ضعف فنی ماجراست. این مجموعه در ده قسمت پایانی اش دچار افت شدیدی می‌شود خیلی از بخش هاش تکراری است، یعنی به اندازه بیست قسمت خوراک داریم ولی باید به اندازه سی قسمت باید کش بدهیم. ولی نقطه قوت آن درام و بازی خوب خیلی از شخصیت هاست.

ناظم بکایی گفت: موضوعاتی مثل خاندان نوبختی، خیلی از علما مثل طبسی و طوسی، در مورد حافظ و سعدی و خیلی از موضوعات تاریخی ما می‌توانیم کار کنیم و تولیدات فاخر بسازیم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • احمدرضا درویش امسال «کندو» را کلید می‌زند؟
  • واکاوی ممنوعیت پخش مجموعه «حشاشین»
  • تلویزیون درام ورزشی می‌سازد/ چرا آثار کمدی کمتر به آنتن می‌رسد؟
  • «رخ مادر» امروز از شبکه افق روی آنتن می‌رود
  • «رخ‌ مادر» امروز از شبکه افق روی آنتن می‌رود/ روایتی شاعرانه از زندگی مادران شهدا
  • «رخ‌ مادر» روی آنتن شبکه افق/ روایتی شاعرانه از زندگی مادران شهدا
  • میزبانی شبکه تهران از دختر امپراطور
  • «رخ‌ مادر» از شبکه افق روی آنتن می‌رود/ روایتی شاعرانه از زندگی مادران شهدا
  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟